Tritonel

Prvi hrvatski automatski meteorološki sustavi naziva μm-meteorološki sustavi započeli su svoj put u rujnu 1980. godine. Neki od naših proizvoda su i danas jedinstveni u svijetu meteoroloških mjernih sustava. To su sve višenamjenski modularni multiprocesorski automatski mjerni sustavi za prikupljanje i procesiranje meteoroloških i ekoloških parametara uz praktički neograničeni broj raznih konfiguracija (vjetar, temperatura, relativna vlažnost, tlak zraka i dr.) koji omogućava primjenu ovog sustava u standardnim kao i specijalnim meteorološkim mikro meteorološkim i ekološkim mjerenjima.

TRITONEL multimedia d.o.o. kao slijednik gotovo 30-godišnjeg razvojnog i proizvodnog iskustvo na području automatskih meteoroloških mjernih sustava uvijek je uspijevao sva mjerenja i sve što uz njih slijedi provesti po svim propisima i normama meteorološke službe Republike Hrvatske. Potvrda navedenog je da u mreži meteoroloških postaja hrvatskog Državnog hidrometeorološkog zavoda danas više od 70 naših automatskih mjernih sustava. Naši stalni i dugogodišnji korisnici su i Hrvatske ceste, Hrvatske autoceste, Hrvatska elektroprivreda, Hrvatske vode, Hrvatske šume, Ministarstvo obrane, Kutina Petrokemija, Brodosplit, Grad Malinska, Opatija, Crikvenica i Umag, Građevinski fakultet u Splitu i mnogi drugi.

Na razvojno-proizvodnom planu surađujemo s vodećim hrvatskim informatičko-komunikacijskim tvrtkama tako da smo uvijek u trendu današnjeg brzog razvoja ovih dviju djelatnosti koje su vrlo važne za kvalitetu naših mjernih sustava. Također, u tehnološko-mjernom području koristimo vrhunske elektroničke i mjerne komponente tako da možemo zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca. Dapače, za razna specifična traženje nismo imali konkurencije niti poznatih svjetskih proizvođača meteorološko-mjerne tehnike. No i dalje nam je osnova zadržati proizvodnju samo profesionalnih meteorološko-mjernih sustava koji zadovoljavaju propise i norme meteorološke službe Republike Hrvatske, a time ujedno i Svjetske meteorološke organizacije.

Da bismo mogli postići sve navedene ciljeve potrebna su velika i brza ulaganja u razvoj nove generacije mjerno-meteoroloških sustava. Stoga razvoju novih generacija mjernih sustava pridajemo veliku važnost tako da i dalje uspijevamo svojim razvojnim programom konkurirati na domaćem i stranom tržištu kao prepoznati i priznati hrvatski proizvod.

Izdvojeni proizvodi

Pogledajte sve proizvode
micro-M

mmŠime4

Profesionalni meteorološki mjerni uređaj za mjerenje površinske temperature m...

Više informacija
micro-M

microLOG10

METEO DATA LOGGER Profesionalni meteorološki mjerni uređaj za prikupljanje...

Više informacija